Pensiunea Valea Mariei se afla la intrarea in statiunea Ranca, langa o superba padure de brazi si la circa un km departare de aglomeratia din centrul statiunii;

Astfel noi va oferim cea mai buna optiune de cazare Ranca prin confortul intalnit in camerele spatioase (23mp - 28 mp) cu mobilier din lemn masiv, cu un design foarte atragator, paturi solide pe care va asteapta asternuturile din bumbac satinat.

In camere pe langa mobilierul din lemn masiv va puteti bucura in plus de fotolii si canapele extensibile, iar pe terase de bancute de 2 locuri cu masuta si air-chair tip hamac. Toate camerele sunt orientate spre sud-vest, fiind luminate in cea mai mare parte a zilei si oferind turistului o vedere spre un peisaj montan de vis. Fiecare camera dispune de imensele terase (10 mp), de asemenea orientate spre peisajele superbe ale Muntilor Parang.

Cele 10 camere mai dispun de: televiziune satelit + televizoare LED SMART Android cu diagonala de 102 cm, internet wireless gratuitamplificatoar 3G+ pentru reteaua Orange si Vodafone, baie proprie, uscator de par, apa calda permanent.

Pentru transparenta va informam ca datorita duritatii apei, pastilele cabinelor de dus nu mai comuta pe varianta de hidromasaj!

Toate camerele beneficiaza de izolatie fonica foarte buna datorita zidariei groase din caramida(nu de rigips) si a usilor de la camere din lemn masiv.

Un mare avantaj de care se pot bucura clientii nostri la cazare in Ranca la Pensiunea Valea Mariei, este faptul ca exista o parcare proprie de peste 30 autoturisme si alimentare de rezerva cu apa dintr-un put de mare debit in plus fata de sursa de apa din reteau publica a statiunii.

Tot din dorinta de a asigura calitatea maxima in serviciile oferite, ne-am dotat cu un generator electric de rezerva pentru situatiile destul de rare, de altfel, cand vremea este capricioasa si pot aparea defectiuni la reteaua electica.