Adresa pensiunii: Strada I. Roibu, nr. 23, Ranca - Novaci, Gorj, Romania
Datele societatii comerciale: S.C. DUDU S.R.L. Cod Fiscal RO 17504690, J 16/883/2005,
Capital social: 300.200 lei(70.000 Euro)

Exact la intrarea in statiunea Ranca, in dreptul noii partii de schi construita anul acesta , veti observa un drum pietruit care se desprinde pe partea stanga din soseaua principala si care coboara usor oblic, pe care se merge circa 150 m si astfel ajungeti la Pensiunea Valea Mariei din Ranca, situata la o altitudine de circa 1600m, unde va puteti bucura de zapada in cea mai mare perioada a anului.

De asemenea veti putea observa un "bucatar" macheta fixat pe marginea drumului pe partea stanga imediat dupa prima cabana de la intrare ; acesta are o sageata ce va indica pozitia pensiunii.

Pozitie GPS - Nord: 45,27766 / Est: 23,68810;

 

CONTACT:

Pentru rezervari 0766.306.813- administratie sau dupa orele 20.00 va rugam sa ne contactati pe valeamariei@gmail.com;

* IMPORTANT

In perioadele de sezon este posibil ca sa existe situatii cand administratorul de unitate sa nu poata raspunde la telefon la primul apel fiind in discutie pe o alta linie datorita numarului mari de solicitari, informatii dorite de turisti, efectuarii de cazari, s.a.

Pentru a evita astfel de neplaceri datorate comunicarii greoaie, va recomandam sa vizitati toate sectiunile siteului pentru a afla raspunsuri la potentialele intrebari, sau sa folositi e-mailul: valeamariei@gmail.com ce este verificat des.

Inainte de a face o rezervare va rugam si va recomandam in mod special sa parcurgeti sectiunea de "TARIFE SI CONDITII".

CAPTCHA ImageRefresh Image